مشکلات پوستی ناشی از کرونا

مشکلات پوستی ناشی از کرونا

مشکلات پوستی ناشی از کرونا به دلایل مختلفی از جمله حساسیت به ماسک ، حساسیت به الکل و مواد ضد‌عفونی‌کننده و عفونت در بدن و … ایجاد می‌شود.

علائم بیماری کرونا

ویروس کرونا در بدن افراد مختلف ، علائم متفاوتی دارد. برخی از این علائم به صورت تب ، سرفه ، درد ریه و قفسه سینه ، بدن درد ، احساس خستگی ، از دست دادن حس بویایی و چشایی ، تنگی نفس و اختلالات تنفسی و مشکلات گوارشی و… می‌باشد. در موارد بسیار نادر ، مشکلات پوستی ناشی از کرونا در میان برخی از افراد دیده شده است. احتمال دیده شدن علائم جدیدی از این ویروس مرموز در آینده وجود دارد.

دلایل بروز مشکلات پوستی ناشی از کرونا

عمده ترین دلایل ایجاد ضایعات پوستی در اثر کرونا موارد زیر می‌باشد.

عفونت‌هایی که در بدن به سبب کرونا ایجاد می‌شوند ، به صورت‌های گوناگونی بروز می‌کنند. گاهی این عفونت‌ها موجب مشکلات پوستی در فرد می‌شود.

حساسیت و وسواس در برخی از افراد موجب شستشوی زیاد بدن و نازک و حساس شدن پوست می‌شود. استفاده از الکل یا سایر مواد ضدعفونی‌کننده سبب ایجاد حساسیت و بروز ضایعاتی در پوست می‌شود.

افرادی که داروهای مربوط به درمان مشکلات پوستی یا داروهای تضعیف‌کننده سیستم ایمنی بدن ، مصرف می‌کنند ، ممکن است با ابتلا به کرونا با ضایعات پوستی مواجه شوند.

ضایعات پوستی کرونا چگونه است ؟

این ضایعات که معمولاً به علت عکس‌العمل بدن در برابر ویروس و ناراحتی دیواره عروق یا واسکولیت ایجاد می‌شود ، در افراد گوناگون به شکل‌های مختلف بروز می‌کند.

مشکلات پوستی ناشی از کرونا در جوانان به صورت سرخ شدن و تورم برخی از قسمت‌های پوست بدن ایجاد می‌شود. در افراد میانسال این عارضه به صورت کهیر یا شبیه بیماری سرخک ایجاد می‌گردد. در افراد سالمند این عارضه به شکل زخم و دلمه و کبودی است.

در برخی افراد به دلیل حساسیت به ماسک ، جوش‌ها و زخم‌هایی در اطراف دهان و روی صورت ایجاد می‌شود.

روش‌های درمان ضایعات پوستی کرونا

مشکلات پوستی ناشی از کرونا به تفکیک نوع عارضه ، درمان می‌شوند. هر چند که برای درمان برخی از آنها روش درمانی خاصی وجود ندارد. به عبارت دیگر بسیاری از مشکلات پوستی که به سبب ویروس کرونا ایجاد شده‌اند ، با گذشت دروه بیماری خود به خود بهبود می‌یابند.

درمان افراد حساس به ماسک

افرادی که به ماسک حساسیت دارند ، به هیچ عنوان از زدن ماسک خودداری نکنند. این افراد می‌بایست با استفاده از پارچه‌های لطیف و ضد‌حساسیت ، به دوخت ماسک پارچه‌ای اقدام کنند. افراد حساس به ماسک باید پوست خود را خشک نگه دارند. زیرا آکنه در پوست‌های چرب بیشتر ایجاد می‌شود و استفاده از ماسک این جوش‌ها را وخیم‌تر می‌کند.

درمان افراد وسواسی و حساس به الکل

این افراد باید با استفاده از دستکش از آلوده شدن زیاد دست‌ها جلوگیری نمایند تا نیازی به الکل و مواد ضدعفونی‌کننده نداشته باشند. استفاده از دستکش موجب می‌شود که شستشوی دست‌ها با آب و صابون کفایت کند و آنها را از استفاده از تمام ضدعفونی‌کننده‌ها بی‌نیاز کند.

درمان افراد مصرف کننده داروهای تضعیف کننده ایمنی بدن

این دسته از افراد به هیچ عنوان داروهای مصرفی خود را قطع نکنند. این افراد باید با مراجعه به پزشک و ارائه توضیحات مربوط ، به درمان مشکلات پوستی ناشی از کرونا بپردازند. تمامی تغییرات دارویی این افراد باید تحت نظر پزشک صورت گیرد.

درمان افراد مبتلا به کهیر

این ضایعات معمولاً به شکل جوش‌ها یا لکه‌هایی می باشد. داروی خاصی برای درمان کهیر وجود ندارد. با مصرف آنتی‌هیستامین می توان درد و خارش کهیر را تا میزان زیادی کاهش داد. از خارش آنها خودداری کنید. در صورت زخم شدن این کهیرها برای درمان زخم آن از محصولات زخم تریتا استفاده کنید. این محصولات به کاهش درد و سوزش و خارش زخم‌ها کمک می‌کنند. تریتا دارای محصولاتی می‌باشد که برای کاهش درد ، کاهش سوزش و خارش ، ضدعفونی کردن ، از بین بردن عفونت‌های پوستی و ترمیم بهتر و سریعتر بافت‌های پوست بسیار مؤثر و نتیجه بخش هستند.

درمان انگشتان کوویدی

برخی از افراد مبتلا به کرونا دچار تورم و قرمزی انگشتان دست و پا می‌شوند. این عارضه در افرادی که در سرمای شدید بوده‌اند و یا از گرما بلافاصله به سرما منتقل شده‌اند، ایجاد می شود. این مشکل همانند از دست دادن حس بویایی درمان خاصی ندارد. با این وجود در صورت بروز چنین مشکلی به انجام تست کرونا و مراجعه به پزشک اقدام کنید. گاهی پزشک کرم ها ولوسیون‌های موضعی را تجویز می‌کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *